VieraskirjaHei Sinulle,

Jätäthän pienen muiston käynnistäsi tänne vieraskirjaani.  Voit vaikka kertoa kuka olet, miten päädyit tänne, kysyä jotain tai antaa vinkkejä! On mukava tietää, kuka täällä käy kurkkimassa.

Kiitos!

2 kommenttia:

 1. Moi
  Kävin kaverisi Saaran vinkistä kurkkimassa, olen itse keliaakikko ja lapsella on maito- ja muna-allergia, niin kivat reseptit, joissa huomioidaan edes joku näistä, ovat tarpeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ÄitiQ,

   Kiitos kommentistasi :) En nyt ole aivan varma, kenestä Saarasta puhumme, sillä tunnen useammankin Saaran. Mutta hyvä, jos blogistani on iloa. Sivupalkissani on tällä hetkellä pari blogia (Pörden keittiössä & Gluteenitonta leivontaa), jotka sisältävät gluteenittomia reseptejä.

   Itse en ole keliaakikko, mutta vatsani kestää huomattavasti paremmin gluteenitonta ruokaa, kuin gluteenipitoista. Täytyy katsoa, jos ehtisin jossain vaiheessa kokeilemaan myös maidottomia ja munattomia leivonnaisia yms. Maidoton ruokavalio nimittäin kiinnostaa itseäni hyvinkin paljon, mutta koska rakastan kaikeannäköisiä maitotuotteita, on kovin vaikea olla ilman niitä. Ja kaiken lisäksi maitoproteiinia löytyy mitä ihmeellisemmistä paikoista, joten sekä sen, että gluteenin vältteleminen on välillä kovin hankalaa, jos ei ole pakko. Mutta ajattelin tässä kevään aikana haastaa itseni ja kokeilla edes viikon verran myös maidotonta ruokavaliota. Katsotaan kuinka pystyn toteuttamaan lupaukseni ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät kummasti.
- Isabel